© FrekuensiRezeki

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon

JOM REBUT DAFTAR KE

Seminar

Untuk pendaftaran terawal, anda turut dapat Voucher Dianogsis dan Terapi Percuma. BONUS EKSLUSIF (bernilai RM 380) secara PERCUMA

  • Anda akan dibimbing oleh saya sendiri untuk strategi dan ilmu yang sentiasa update.

  • Anda menjadi yang terawal dijemput untuk sertai bengkel atau kelas Frekuensi Rezeki

Hai dan Salam Sejahtera,  Saya Hadzrin Shaari.

Saya merupakan salah seorang tenaga pengajar kepada komuniti Ilmu pernafasan dikenali sebagai Tendai –Tenaga Dalam Ilahi dan penulis Blog Potensi Diri Hadzrin.com.

 

Sejak tahun 2009 saya mengajar ilmu pernafasan ini dan mendapat banyak respond positif daripada student yang mengamalkannya.

 

Antara Kesan Lepas Belajar:

  • Ada yang kena gangguan sekarang ini alhamdulillah dah pulih, ada yang bisnes kena dengki dan sekarang bisnes semakin maju,

  • ada yang susah dapat kerja sekarang dah ada kerjaya,

  • ada yang nak projek dapat projek ,

  • ada yang nak apply lesen susah dan sekarang dah ada lessen.

  • Ada yang nak rumah dapat pinjaman rumah walaupun tak ada dokumen. Yang nak pakai kereta pun sama.
     

Dan dalam tempoh 10 tahun ini saya dah ajarkan lebih daripada 1000 orang dan ada yang dari negara jiran seperti Singapura , Paris , UK , Brunei.
 

Sama seperti orang kebanyakan, pada asalnya saya juga tercari-cari formula atau rahsia bagaimana nak ubah kehidupan menjadi lebih baik dan mesti ada satu amalan untuk mencapai keajaiban itu.

 

Saya jumpa dengan keilmuan tenaga dalam ini dan saya lihat perubahan pada diri saya yang saya gunakan untuk kerja saya. Bila ada orang bertanya bagaimana saya lakukan apa sahaja pekerjaan sampai boleh berjaya dengan mudah, saya mula kongsikan dengan mengajar.

Lahir Seminar Frekuensi Rezeki ini.

Kita sentiasa menghantar frekuensi walaupun sedang tidur. Apa frekuensi yang patut kita pancarkan untuk keperluan atau hajat kita ? Saya akan kongsikan teknologi frekuensi ini di dalam seminar.

SEMINAR INI BAGUS JIKA ANDA :

  • Mempunyai masalah kesihatan dan inginkan terapi untuk kembali aktif atau nak improve health

  • Mempunyai keluarga atau kenalan yang ada masalah kesihatan dan nak bantu mereka.

  • Seorang Trainer / Therapist untuk tambah module / servis di center anda.

  • Sedang cari peluang atau kerjaya sebagai seorang Terapist Frekuensi.

En Khairul dari Melaka dapat beli rumah walaupun tiada dokumen dan pinjaman diluluskan!

 

Apa yang anda akan belajar dan ketahui  dalam Seminar Frekuensi Rezeki ini ?

Ya, anda akan didedahkan dengan METHOD mendapatkan impian melalui penghantaran frekuensi.

Kita sentiasa menghantar frekuensi bila berfikir. Sedar atau tidak , jika kita bekerja dengan lebih kuat , kita akan menghantar frekuensiyang tak elok.

 

Sebab itu kesannya kerja makin kuat tapi hasil tak nampak dan banyak masalah lain yang datang.

JIka anda tahu bangkitkan frekuensi yang betul, baru anda Nampak perubahan diri anda jadi seperti yang anda bayangkan dengan mudah dan seperti anda boleh capai apa sahaja effortless.

Peluang untuk belajar tak semestinya sentiasa menunggu anda. Ramai diluar clueless kenapa bertahun kerja tapi tak jumpa kebahagiaan.

Jangan risau, saya ada tunjukkan langkah demi langkah untuk

Gunakannya potensi diri anda. Anda boleh kuasai ilmu ini dalam masa kurang 24 jam.

Dalam eksperimen saya, saya boleh lihat waktu saya buat teknik silence , rezeki tak disangka sangka datang lagi cepat dan mencurah curah.

Dengan menggunakan rahsia ini, anda boleh focus pada yang lebih penting iaitu keluarga anda dan diri anda.

Diulang, value time dengan keluarga dan diri anda.

Ini adalah strategi yang perlu anda kuasai,

terutama jika anda dah lama pasang

impian :

  • untuk beli rumah,

  • naik gaji ,

  • melancong seperti ke Eropah dan Amerika Selatan,

tetapi tak de idea macamana nak dapat semua tu.

 

Formula CITF ada jawapannya.

Formula ini agak advance sebenarnya, tetapi jika anda kerap praktik, lama-lama ia jadi mudah.

Ramai orang dah menguasai  formula  ini dengan baik ,

jadi, mereka dapat apa yang mereka inginkan dengan hantar frekuensi rezeki.

Percaya atau tidak, anda boleh impikan apa yang anda mahu  dengan menggunakan ilmu ini. (achievable target)

Ini antara ilmu saya paling suka. Sebelum tidur saya akan amalkannya. Kesannya pada orang yang amalnya, keesokan harinya ada keajaiban berlaku. (Dengan izinNya)

 

Contohnya urusan kerja jadi mudah , orang suka dekat kita , peluang datang yang tak disangka , murah rezeki, naik pangkat..

Ramai yang gunakan formula ini transmit frekuensi setiap malam untuk dapatkan apa yang mereka inginkan

Terus terang, siapa yang tahu module ini akan rasa menyesal kenapa tak buat dari dulu lagi.

Ini seolah-olah anda umpama tak ambik kesempatan yang dengan hanya tukar cara tidur sahaja anda boleh berjaya.

Walau bagaimanapun, saya akan bantu anda bagaimana untuk ubah cara tidur. Tuhan jadikan tidur itu bukan sahaja untuk berehat tetapi waktu tidur juga ada TEKNOLOGI RAHSIA .

Kita menghabiskan separuh dari masa sehari kita untuk tidur. Pasti ada saintifik reason Tuhan jadikan separuh masa hidup kita untuk tidur bukan sekadar untuk berehat tetapi juga proses setting DIRI.

 

Saya ulang, separuh masa kita dihabiskan dengan tidur. Ubah cara tidur boleh berjaya

Ini sangat PENTING sebab setiap kali anda buat sesuatu target baru, akan disabotaj oleh DIRI anda sendiri!


Anda mungkin pernah cerita orang yang baru dapat banyak duit boleh habis duit dengan pantas , orang yang asalnya berat badan tinggi masuk slimming program kemudian tak lama tu kembali naik semula berat badan ?

Ramai yang tak faham kenapa berlaku macam ni. Sebenarnya body sendiri yang sabotaj.

BODY Anda sendiri tak tahu apa yang anda mahukan. Jadi body sendiri pastikan anda kekal seperti sedia ada. Contoh selama ini anda biasa ada simpanan RM1000 bila tiba anda dapat RM50,000 tak lama tu anda kembali ada simpanan RM1000.

Anda mempunyai berat badan 100 kg bila anda exercise dan diet berat badan turun jadi 70 kg kemudian tak lama tu ia kembali 100 kg. Body anda pastikan anda kekal berat badan yang biasa.

 

Dalam seminar saya akan ajar bagaimana nak setting body dan mind anda untuk selarikan target yang anda impikan. Jika buat ini anda akan Nampak perubahan hidup dan paling penting body anda tak sabotaj anda.

Peluang Membuka Pusat Terapi Frekuensi Dengan Modal Rendah 

Berapa Yuran Seminar Frekuensi Rezeki ini ?

Yuran Seminar Kalau Negara Luar untuk ILMU seperti ini mereka Caj USD XX, XXX

 

Saya tak mahu nak letak sampai mahal macam orang luar letak.

Asalnya Letak yuran RM5,999.00 DISKAUN 50% RM2,999.00

Untuk Kelas Secara Offline Bersama Saya

Dengan banyak ILMU Berubah hidup ini dan peluang yang boleh beri banyak MANFAAT nilai RM2,999 sangat MURAH.

Tapi Niat saya supaya lebih RAMAI orang yang mendapat Manfaat dari Program ini...

Saya bagi lagi Diskaun 50%

Dari RM2,999 menjadi RM1,499

Seperti yang saya beritahu tadi ,niat memang nak bagi biar ramai orang dapat ILMU ini ada pihak yang baik hati SPONSOR RM1,000 dan anda Cuma perlu bayar yuran RM499 sahaja.

 

YES! RM499 sahaja untuk belajar ILMU Mahal ini. Ilmu Frekuensi Rezeki.

Tapi Nanti Dulu, tengok apa yang saya nak OFFER pada anda lagi.

OFFER TERBAIK NI !!

RM499 adalah untuk 2 peserta!! Ya 2 peserta!

Tiket Yuran:

RM299 - 1 orang

RM499 - 2 orang

RM599 - 3 orang

Daftar Seminar  

Klik Button Bawah :

Klik-Sini.gif
 

SEMINAR

FREKUENSI

REZEKI

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now